top of page

Rekrytering

Tandläkare Celin Dental

Dags för nya medarbetare?

När du utvecklar din klinik och får fler patienter behövs ibland nya medarbetare. Vi hjälper dig att hitta rätt personer till ditt team. Du som är utbildad för tandvården och söker nytt jobb – vi annonserar lediga tjänster här.

Rätt person på kliniken

Behöver ni bli fler? Roligt, tycker vi och hjälper dig gärna att hitta din nya medarbetare. På en tandvårdsklinik är det av största vikt att det blir rätt person som kommer in i teamet. Vi arbetar med en kvalitetssäkrad process och personligt engagemang för att hitta rätt kandidat.

Tillgång till vårt stora kontaktnät

Efter att ha arbetat länge i branschen med olika tjänster är vi inte bara en känd aktör. Vi har också ett stort kontaktnät av tandläkare, tandsköterskor, tandhygienister och andra kompetenser som behövs på en klinik. Hör av dig till oss när du söker nya medarbetare. Vi använder oss av vår process för att hitta rätt person, annonserar lediga tjänster här på sidan, och går även ut i vårt nätverk när det passar.

 

Våra relationer är viktiga för oss, vi håller kontakten även efter avslutat uppdrag och finns där när din nya medarbetare har börjat arbeta.

Vill du veta mer? Mejla oss, eller ring 073-655 07 07. Välkommen!

bottom of page