top of page

Köpa klinik

Hör Carina C Sjölund intervjua Viktor Henriksson om hur han och hans bror gjorde när de startade en tandvårdsklinik. Det viktigaste är att vara väl förberedd med affärsplan och budget för att sedan kunna få finansiering av banken.  

Sedan är det ofta bra att ta hjälp, inte minst när det gäller juridiken. CelinDental kan bistå med alla delar och även förmedla mentor för att ge ditt nya företag bästa möjliga start. 

Om du funderar på att köpa eller starta en klinik ska du ta del av vårt rådgivningserbjudande längre ned.

Att tänka på när du vill starta klinik

Karina Toro köpte en tandvårdsklinik tillsammans med kollega. Hör om resan till genomförd affär och hur det ser ut idag.

 

– Vi tog över personalen, berättar Karina. Det är något jag råder alla att göra, det blev en smidig övergång. Alla är kvar liksom de allra flesta av patienterna.

 

I frågor som uppstod längs vägen fick Karina god hjälp av Carina C Sjölund som stod i ständig förbindelse med både dem och säljaren. Affären tog lång tid och var flera gånger på väg att gå i stöpet.

 

– Då var Carinas inställning att allting går att lösa, väldigt värdefull. Idag har vi kontakt med säljaren hela tiden om allt från telefonabonnemang till planer för patienterna.

”Utan Carinas diplomati hade det inte blivit affär”
puffar-wide_formedling.png

Hitta din klinik

Vi hjälper dig inte bara att hitta din klinik – oavsett var i Sverige du vill arbeta och bo – utan också att komma igång på bästa möjliga sätt med tjänster inom affärsrådgivning. Ta gärna hjälp av oss att skapa affärsplan och budget, så blir det lättare att få lån hos banken sedan.

Köpa eller starta? Boka rådgivning.

Vi erbjuder dig som går i tankarna att köpa en befintlig klinik eller bygga upp en från början, 15 minuters rådgivning via telefon eller länk. Just nu bokar du detta för 500 kr (ex moms). 

Vill du veta mer? Mejla oss, eller ring 073-655 07 07. Välkommen!

puffar-wide_patient.png
bottom of page