top of page

Köpa klinik?

Ta hjälp av oss med affärsplan och budget för att få finansiering av banken. Läs mer.

Till försäljning just nu

two%20person%20standing%20on%20gray%20tile%20paving_edited.jpg

Nytt på väg in

Vi har fått in flera nya välskötta kliniker till försäljning. Vi kommer inom kort att presentera nya försäljningar i bland annat:

  • Stockholms län

  • Västra Götaland

  • Skåne

Carina C Sjolund.jpg
_edited.jpg

Västmanland
–  centralort

Omsättning: 6 Mkr per år
Aktiva patienter: ca 1.900 st

Antal kvm: 240 + 50 kvm
Antal behandlingsrum: 4 st

Antal medarbetare: 2 tandläkare och 3 tandsköterskor

 

Om du letar efter en större klinik i Västmanland med flera utvecklingsmöjligheter så finns här en om 240 kvm, med fyra behandlingsrum varav två är i drift och två är förberedda med luft och vatten framdraget.

Alldeles utanför finns en parkering. Man går in från gatan via egen dörr och kommer direkt till den luftiga receptionen och väntrummet. Behandlingsrummen är väldigt stora och ett av dem skulle kunna delas av i minst två.

Det finns en steril, ett OPG-rum och väldigt generösa personalutrymmen med kök och omklädningsrum. Utöver kliniken finns ytterligare en del på ca 50–60 kvm som kan användas till uthyrning. Gott om möjligheter att expandera.

I dagsläget arbetar säljande tandläkare och två tandsköterskor här. Ytterligare en tandläkare har hjälpt till när det varit mycket att göra. Kliniken arbetar främst med allmäntandvård men även en del implantatkirurgi.

Patienttillströmningen är god och har hela tiden ökat då kliniken ligger mitt i ett bostadsområde. I dagsläget ca 1900 aktiva patienter. Omsättningen det senaste året ligger strax över 6 Mkr med ett bra resultat.

Kliniken är till salu då säljande tandläkare ska flytta utomlands och plugga till ortodontist. En riktigt fin klinik med stora utrymmen och goda framtidsmöjligheter.

Carina C Sjolund.jpg
dental-equipment-placed-table (1).jpg

Jönköpings län
– centralort i väst

Omsättning: 3,7 Mkr per år

Aktiva patienter: ca 800 st.

Antal kvm: 110 kvm

Antal behandlingsrum: 2 st kan utvecklas till 3 behandlingsrum.

Antal medarbetare: 1 tandläkare och 1 tandsköterska

 

Den ljusa, moderna kliniken ligger i en ort i närheten av Jönköping. Läget är centralt, nära allmänna kommunikationer, och det finns gott om parkeringsmöjligheter runt kliniken.

 

Kliniken som är på 110 kvm, har två trevliga behandlingsrum, kontor  och ett stort personalrum som alla ligger runt en lättarbetad stor steril. Lokalen totalrenoverades 2008 och håller hög standard. Det finns inga omedelbara investeringsbehov och kliniken är välutrustad. Unitar är Planmeca compact och det finns både OPG och scanner.

 

Kliniken som har varit i gång sedan 2008 i nuvarande ägarens regi, har ett gott renommé. Här arbetar en tandläkare och en tandsköterska med inriktning allmän tandvård och det finns ca 1000 registrerade patienter. Öppettider måndag–torsdag. 

Carina C Sjolund.jpg
_edited.jpg

Västra Götaland
– Göteborg city  B

Omsättning: ca 2 Mkr per år

Aktiva patienter: ca 500 st

Antal kvm: ca 80 kvm

Antal behandlingsrum: 2 st

Antal medarbetare: 1 tandläkare och 1 tandsköterska

En modern och trevlig klinik i ett bra läge i centrala Göteborg på första våningsplan. Det är en välutrustad klinik som drivs i nuvarande regi sedan 2013.

 

Kliniken har två behandlingsrum samt väntrum, personalrum och steril. Lokalytan är på ca 80 kvm med en månadshyra på 17.000 kronor.

Personalstyrkan består av 1 tandläkare och 1 tandsköterska. Uppskattningsvis finns det ca 500 återkommande patienter per år till kliniken som omsätter ca 2.000.000 kronor per år.  

 

Samtliga inventarier är inköpta 2019 och av hög prestanda, såsom unitar och sensorer från Kavo, Miele diskdesinfektor och Mocoms autoklav.

Carina C Sjolund.jpg
dental-equipment-placed-table.jpg

Västmanland – Västerås   

Omsättning: 6,8 Mkr per år
Aktiva patienter: ca 1.000 st
Antal kvm: ca 130 kvm
Antal behandlingsrum: 3 med möjlighet till flera
Antal medarbetare: 1 tandläkare, 2 tandsköterskor och 1 tandhygienist

 

Mitt i Västerås, i stadens ”tandläkarhus”, finns denna klinik som nu är till försäljning. Säljaren önskar en efterträdare som värdesätter att säljande tandläkare stannar kvar och arbetar vidare i ny regi.

 

Kliniken har en trevlig och funktionell disponering av klinikdel och personaldel. De välrenoverade, ljusa och moderna lokalerna har inredning av god klass. Lokalytan på ca 130 kvadratmeter är uppdelad på två våningsplan och här finns tre behandlingsrum.

 

Verksamheten är väl inarbetad och har bedrivits framgångsrikt över lång tid med inriktning allmäntandvård samt specialistkompetens inom protetik. Företaget har de senaste tre åren haft en genomsnittlig omsättning på cirka 6,8 Mkr med god lönsamhet.

De cirka 1.000 aktiva, återkommande patienterna hanteras i journalsystemet Opus. Årligen tillkommer också knappt 200 remitterade patienter. Personalen består av en tandläkare, två tandsköterskor och en tandhygienist.

Carina C Sjolund.jpg
chair-2589771_edited.jpg

Stockholms län – Norrort

Omsättning: ca 4,5 Mkr per år

Aktiva patienter: 1.500 st

Antal kvm: ca 120 kvm

Antal behandlingsrum: 3 st

Antal medarbetare: 2 tandläkare, 1 tandsköterska och 1 tandhygienist 

 

I markplan finns denna moderna och totalt funktionella klinik om tre behandlingsrum, med möjlighet till fyra.

 

Lokalen är på ca 120 kvm och har en välkomnande entré med reception och väntrum. Kliniken har inrett tre behandlingsrum som är välutrustade med digital och intraorala kameror. Sterilen är komplett med diskdesinfektor, autoklav och DAC. Det finns separat OPG-rum samt personalrum med tillhörande dusch, toalett och tvättmaskin.

 

Kliniken omsätter stadigt 4,5 Mkr per år och har en stabil patientstock i ett område som expanderar kraftigt.

 

Två tandläkare, en tandhygienist och en tandsköterska har med åren byggt upp en klinik med gott renommé med fokus på allmän tandvård, där målsättningen är att ge alla patienter god service i kombination med högkvalitativ tandvård.

Carina C Sjolund.jpg
the-humble-co-cADflhZzgyo-unsplash.jpg

Skåne  – Malmö city

Omsättning: ca 7,0 Mkr per år

Aktiva patienter: ca 1.800 st

Antal kvm: 170 kvm samt del i källarlokal

Antal behandlingsrum: 4 st

Antal medarbetare: 1 tandläkare, 1 tandhygienist och 1 tandsköterska.

 

CelinDental har härmed glädjen att förmedla en modern och trevlig klinik mitt i centrala Malmö. Kliniken är mycket väletablerad och även välutrustad och säljes nu på grund av pensionering. 

Verksamheten har fyra nyinredda behandlingsrum i helt nya lokaler om 170 kvm. På plats på kliniken arbetar idag en tandläkare, en tandhygienist samt en tandsköterska.

Kliniken erbjuder allmän tandvård men även specialistmottagning inom parodontologi. Det finns ca 1.800 patienter och årsomsättningen uppgår till ca 7 miljoner kronor.

Carina C Sjolund.jpg
kopt.jpg

Skåne – centralt Malmö

Omsättning: ca 5,0 Mkr
Aktiva patienter: ca 1.600 st
Antal kvm: 140 kvm
Antal behandlingsrum: 3 st
Antal medarbetare: 1 tandläkare och 1 tandsköterska.

Företaget omsätter ca 5,0 Mkr per år och har en god lönsamhetsnivå. Kliniken har genom åren haft både kapacitet och förmåga att kontinuerligt skapa värde och utvecklas.

Inriktningen är  allmäntandvård där de flesta av åtgärdskategorierna utförs på kliniken adress. Antalet aktiva patienter är ca 1.600 och bolaget använder sig av Alma journalsystem.

Lokalen om ca 140 kvm är utrustad med tre helt digitaliserade behandlingsrum. Företaget har fortlöpande investerat i nya inventarier och har en hög prestanda.


I och med sitt centrala läge är det idealiskt att ta sig till praktiken med goda bussförbindelser, promenadavstånd till Centralstationen och direktförbindelser till Köpenhamn.

Carina C Sjolund.jpg
kopt.jpg

Östergötland – Norrköping

Omsättning: ca 6 Mkr per år

Aktiva patienter : ca 1.300 st

Antal kvm: 170 kvm

Antal behandlingsrum: 4 st

Antal medarbetare: 2 tandläkare och 2 tandsköterskor

En mycket väletablerad tandvårdsklinik  i Östergötland är nu till försäljning.
 

Verksamheten bedrivs centralt i staden och lokalen ligger på andra plan och är på drygt 170 kvadratmeter, 4 behandlingsrum, reception, väntrum, steril och personal/omklädningsrum samt vilorum. Klinikens prestanda är hög gällande de fyra utrustningarna, Cerec liksom panoramaröntgen.

 

Omsätter 6,4 miljoner i snitt per år. Antalet aktiva patienter uppskattas till ca 1.300 utifrån antalet årligen genomförda basundersökningar.

 

Välkommen på visning!

Carina C Sjolund.jpg
borttagentillsvidare.jpg

Västerbotten – centralt Umeå

Omsättning: ca 4,0 Mkr per år

Aktiva patienter: 1.300 st.

Antal kvm: ca 200 kvm

Antal behandlingsrum: 5 st.

Antal medarbetare: 2 tandläkare och 2 tandsköterskor och 1 tandhygienist 

 

Pga. av flytt säljes nu en mycket omtyckt del av en tandvårdsklinik mitt i centrala Umeå.  Kliniken har två verksamma tandvårdsbolag, varav ett nu säljes. Väl planerad klinik med 5 behandlingsrum som vetter mot Centralgatan i Umeå med ljusa lokaler. I övrigt är det tilltaget med utrymmen för personal, väntrum inkluderat reception och steril. 

 

Stort patienttryck dels efter pandemin, dels att patienter söker sig till kliniken med ett gott rykte i Umeå. Företaget omsätter runt 4,0 mkr per år och med återkommande aktiva patienter om ca 1.300 st.

 

Två tandläkare, en tandhygienist och två tandsköterskor möts patienterna av och där tandläkarna har två rum var samt att tandhygienisten har det femte rummet.

Målsättning för kliniken är att alltid låta patienten ha en välkomnande känsla och ett omhändertagande i fokus. Här erbjuds patienterna såväl allmän tandvård som implantatkirurgi och protetik.

Carina C Sjolund.jpg
kopt.jpg

Stockholms län – Östermalm

Omsättning: ca 5,8 mkr

Aktiva patienter: ca 2.200 st

Antal kvm: 70 kvm, våning 1

Antal behandlingsrum: 2 st

Antal medarbetare: 2 tandläkare och 2 tandsköterskor

Två seniora tandläkare har nu bestämt sig för att gå i pension. Bästa läge med mycket centralt läge på Östermalm säljes nu en verksamhet med en årsomsättning på ca 5,8 miljoner kronor per år.

Kliniken har två behandlingsrum med stora fönster och med strålande utsikt mot Humlegården. Klinikens inriktning är allmän tandvård som håller en hög standard med lojala patienter.

 

Verksamheten ligger en trappa upp och lokalytan är ca 70 kvm.

Patientstocken uppskattas till ca 2.200 patienter. Två tandläkare och två tandsköterskor arbetar på kliniken måndag till torsdag.

 

Välkommen på visning!

Carina C Sjolund.jpg
_edited.jpg

Stockholms län – Stockholm Norrmalm 

Säljes: Lokal och inventarier

Antal kvm: 68 kvm

Antal behandlingsrum: 2 behandlingsrum 

Våning: 5

 

Mycket centralt belägen tandvårdsklinik på Norrmalm säljes på grund av verksamhetsförändring. Kliniken ligger på femte våning med ljusa utrymmen – två behandlingsrum, väntrum och steril – där du få överta samtlig inredning. 

 

Försäljningen gäller övertagande av hyreskontraktet för lokalen med tillhörande utrymmen och inventarier i befintligt skick. Inga patienter är aktiva på nuvarande adress och i nuvarande tandvårdsägarens regi.

 

Inventarier består bland annat av skåpinredning, väntrumsmöbler, två unitar, röntgen, sensorer och småapparturer. I sterilen finns autoklav och diskdesinfektor. 

Carina C Sjolund.jpg
man-dentist-s-appointment.jpg

Västernorrlands län
–  centralort

Omsättning: 7 Mkr per år

Aktiva patienter: ca 2.500 st

Antal kvm: 140 kvm

Antal behandlingsrum: 4 st

Antal medarbetare: 2 tandläkare och 3 tandsköterskor

​​

I Västernorrland finns nu en väletablerad klinik till salu med ett strategiskt bra läge. Säljande tandläkare, som ska gå i pension, kan tänka sig att arbeta kvar ett tag för att underlätta för kommande köpare.

 

Den ytsmarta kliniken som är på 140 kvm består av ett välkomnande väntrum, fyra behandlingsrum, steril och personalutrymmen i form av ett mindre kök och kontorsutrymme för arbetsstationer. Det är lätt att ta sig till kliniken och det finns flera parkeringsplatser rakt utanför dörren.

 

På kliniken arbetar idag två tandläkare och tre tandsköterskor. Ytterligare en tandläkare och en tandsköterska är på väg in under hösten för att arbeta deltid och för att ta hand om det stora patienttrycket som kliniken i dagsläget har. Tandläkarna har ett brett kunnande och utför flera behandlingsterapier, allt från allmäntandvård till implantatkirurgi, protetik samt estetisk tandvård. Tandsköterskorna är erfarna och har stor kompetens inom sina områden och arbetar med delegerad tandvård.

 

Verksamheten har drivits av nuvarande tandläkare sedan 2005 och är välkänd bland boende i området. Kliniken har totalt ca 2.500 aktiva patienter och arbetar i journalsystemet Opus.

 

Omsättningen det senaste året ligger på drygt 7 Mkr med ett starkt positivt resultat.

Carina C Sjolund.jpg
dental-equipment-placed-table.jpg

Stockholms Län
– Stockholm Odenplan

Omsättning: 3,1 Mkr per år

Aktiva patienter: ca 300 st

Antal kvm: ca 60 kvm

Antal behandlingsrum: 2 st

Antal medarbetare: 1 tandläkare och 1 tandsköterska

 

Kliniken ligger mycket centralt vid Odenplan i Stockholm nära allmänna kommunikationer via såväl tunnelbana som pendeltåg och buss och det finns även parkeringsmöjligheter i närheten av kliniken. Läget ger möjlighet till ett stort upptagningsområde av patienter i centrala Stockholm.   

 

Mottagningen byggdes 2016 och standarden på kliniken är god. Det finns två behandlingsrum, reception, digital röntgen och det förekommer inga större investeringsbehov i själva lokalen, dock behöver utrusningarna uppgraderas.   

 

Inriktning är allmän tandvård och man har ca 300 registrerade patienter varav ca 150 bedöms vara revisionspatienter. Omsättning är stabil om drygt 3 Mkr per år och här arbetar en tandsköterska och en tandläkare.

Carina C Sjolund.jpg
dental-equipment-placed-table (1).jpg

Västra Götaland – Göteborg city  

Omsättning: ca 3 Mkr per år senaste fyra åren

Aktiva patienter: inriktning akuttandvård

Antal kvm: ca 77 kvm

Antal behandlingsrum: 2 st

Antal medarbetare: 1 tandläkare

Kliniken har funnits mitt i stan i nuvarande regi sedan 2011, men företagets ägare säljer nu sin verksamhet på grund av ändrade förutsättningar gällande hälsa. 

 

Patienterna kommer i första hand vid behov av akuttandvård, och från hela Storgöteborg. Företaget har samarbetsavtal med Migrationsverket. Det finns drygt 3.000 registrerade patienter och kliniken använder sig av Opus journalsystem.

 

I klinikens cirka 100 kvm ryms två behandlingsrum samt väntrum, personalrum och steril. Hyran per månad är ca 17.000 kr. Här arbetar en tandläkare och en assisterande tandsköterska och årsomsättningen ligger på ca 3 Mkr.

Carina C Sjolund.jpg
Trästandborstar

Skåne – Kävlinge

Omsättning: ca 6,5 Mkr 

Aktiva patienter: 1.500 st

Antal kvm: 90 kvm

Antal behandlingsrum: 3 st

Antal medarbetare: 1 tandläkare, 1 tandhygienist och 1 tandsköterska 

 

En mycket väletablerad klinik där nuvarande ägare efter drygt 40 år ska gå i pension.  

 

Omsättning per år är ca 6,5 Mkr med ca 1.500 aktiva, återkommande patienter samt drygt 150 barnpatienter.

Kliniken består av 3 behandlingsrum och i övrigt finns  kontor, förrådsrum, sterilrum samt personalrum. Lokalens yta är 90 kvm plus förråd i källaren.

Klinikens öppettider är måndag till fredag. Personalen består av en tandläkare, en tandhygienist och en tandsköterska.  

Carina C Sjolund.jpg
Uppsala yang-yang-sXL7haSTU1o-unsplash.jpg

Uppland – centralt Uppsala

Omsättning: ca 3,0 Mkr

Aktiva patienter: ca 1.000 st.

Antal kvm: 95 kvm

Antal behandlingsrum: 2 st varav ett används av fysioterapeut

Antal medarbetare: 1 tandläkare, 1 tandsköterska och 1 receptionist​

Trevlig och väl inarbetad klinik i ett mycket attraktivt läge, centralt i Uppsala. Efter många framgångsrika år på samma adress, säljer nuvarande tandläkare på grund av pensionering.

 

Inriktningen är en kombination av allmän tandvård och laserterapier. En tandläkare, en tandsköterska och en receptionist är verksamma på kliniken.  

 

Lokalen om ca 95 kvadratmeter har 2 inredda behandlingsrum varav ett är i full drift. Ett ytterligare behandlingsrum används för närvarande av fysioterapeut.

 

Omsättning och resultat är stabilt, på liknande nivå under pandemin som övriga privatkliniker. Verksamheten har de senaste tre åren haft en årsomsättning på knappt 3 Mkr och ett resultat om knappt 0,5 Mkr per år. Antalet aktiva patienter är ca 1.000 st.

Carina C Sjolund.jpg
borttagenfranforsaljning.jpg

Stockholms län – Nacka  

Omsättning: 3,7 Mkr per år
Aktiva patienter: ca 1.000 st
Antal kvm: ca 200 kvm
Antal behandlingsrum: 2 st
Antal medarbetare: 1 tandläkare, 1 tandsköterska och en 1 tandhygienist

 

Företaget startades av nuvarande ägare 2011 och är belägen på en plats dit det är mycket enkelt att ta sig. Det finns också gott om parkeringsmöjligheter.

 

Ägaren har valt att arbeta i 2 behandlingsrum, men det finns goda möjligheter att utöka med fler om så önskas, då lokalens yta är hela 200 kvm. 

 

Kliniken erbjuder ett brett utbud av tjänster, såväl allmäntandvård som inriktning på protetik och kirurgibehandlingar. Oavsett behandling är filosofin att varje patient ska bli sedd och lyssnad på som enskild individ.

 

Här arbetar en tandläkare, en tandhygienist och en tandsköterska fem dagar per vecka. Med cirka 1.000 aktiva patienter omsätter kliniken 3,7 Mkr per år.

Carina C Sjolund.jpg
kopt.jpg

Stockholm – Östermalm

Omsättning: ca 3 miljoner kronor

Aktiva patienter: ca 800–1.000 st

Antal kvm: ca 75 kvm

Antal behandlingsrum: 2 st

Antal Medarbetare: 1 tandläkare och 1 tandsköterska

CelinDental har den stora glädjen att förmedla en av Stockholms vackraste och mest exklusiva tandvårdskliniker bara ett stenkast från city.

Kliniken är belägen i en magnifik fastighet på Östermalm. Här möts man av en stor imponerande förgård, välskötta planteringar och en entré i klassisk stil med såväl stuckaturer, polerad mässing som vackra utsmyckningar.

Kliniken, som är på drygt 75 kvm är även den i bästa skick och mycket smakfullt inredd. Den präglas av sin ljusa och luftiga karaktär och består av fyra rum varav två är inredda som behandlingsrum. Charmigt kök med matplats och en välkomnande reception och väntrum som bidrar till trivseln för såväl patienter som personal.

Inventarier och utrustning håller alltigenom hög standard.

Välkommen på visning!

Carina C Sjolund.jpg
kopt.jpg

Småland – centralort i norr

Omsättning: ca 3,4 Mkr per år
Aktiva patienter: ca 1.000 st
Antal kvm: 100 kvm
Antal behandlingsrum: 2 st
Antal medarbetare: 1 tandläkare och 1 tandsköterska

En mycket väletablerad tandvårdsklinik på en centralort i Småland. Den har funnits mitt i staden i drygt 35 år och säljes på grund av pensionering.

Verksamheten bedrivs i ett hus på första plan och lokalen är på ca 100 kvm med två behandlingsrum. Nuvarande ägare har moderniserat och rustat upp såväl lokalen som inredningen och investerat i behandlingsrum och steril. Kliniken bedöms ha ca 1.000 årligen återkommande patienter. De tre mest förekommande åtgärdskoderna är undersökningar, tandfyllnad och protetiska arbeten. I kliniken finns två implantatsystem. Företaget omsätter ca 3,4 Mkr per år med ett genomgående stabilt resultat.

Carina C Sjolund.jpg
kopt.jpg

Skåne – centralt i Bjuv

Omsättning: ca 4 Mkr per år

Aktiva patienter: 1.000–1.500 st.

Antal kvm: 450 kvm varav 250 kvm behandlingsyta

Antal behandlingsrum: 7 st varav 5 är fullt utrustade, 2 är förberedda

Antal medarbetare: 2 tandläkare och 3 tandsköterskor

Kliniken som är till försäljning är stor och ljus med kapacitet att utöka verksamheten. Här finns bra bemanning av flera tandläkare och stora möjligheter att attrahera patienter från närområdet samt kringliggande områden.

 

Kliniken om totalt 450 kvadratmeter med 5 fullt utrustade behandlingsrum samt väl tilltagna ytor.

 

Verksamheten har de senaste tre åren haft en genomsnittlig omsättning om drygt 4 Mkr kronor och resultatet är på en jämn nivå om ca 1 Mkr per år. Återkommande aktiva patienter är 1.000–1.500 st.

Carina C Sjolund.jpg
kopt.jpg

Västmanland

Omsättning: ca 8 Mkr per år

Aktiva patienter: ca 2.800 st

Antal kvm: ca 200 kvm

Antal behandlingsrum: 5 st

Antal medarbetare: Tandvårdsteam om 6 st medarbetare

 

Medelstor väletablerad tandvårdsklinik  i Västmanland och stad vid Mälaren säljes nu p.g.a. pensionering.

 

Verksamheten ligger på gågatan och drivs framgångsrikt sedan många år med stadig omsättning på 8 miljoner kronor per år med god lönsamhet.

 

På klinikens ca 200 kvm finns det 5 behandlingsrum, reception, väntrum, steril och personalrum inkluderat omklädningsrum.

 

Patientstocken uppskattas till ca 2.800 återkommande patienter inom en två års period. Klinikens goda renommé och långvariga behandling  av vuxen tandvård med allmäntandvårds-inriktning på plats i centrala staden värdesätter patienterna mycket och som är trogna och lojala kliniken.

 

Välkommen på visning!

Carina C Sjolund.jpg
uthyres-gbg.jpg

Västra Götaland
– Göteborg centralt

Uthyres: 1 behandlingsrum inklusive steril och personalrum
Antal kvm: 12 kvm
Antal medarbetare på kliniken: 1 tandläkare och 1 tandsköterska

Nu finns möjlighet att hyra ett behandlingsrum för dig som är tandläkare eller tandhygienist med egna patienter.

Kliniken som ligger vid Avenyn i Göteborg, är på totalt 152 kvm och har två rymliga behandlingsrum varav ett nu hyrs ut. Parkering finns utanför och det är nära till kommunikationer.

 

Verksamheten drivs i en trivsam arbetsmiljö i en modern klinik i charmig, äldre fastighet. Alla behandlingsrum vetter mot öster med vacker miljö runt omkring. Stora fönster med härligt ljusinsläpp och tilltagna ytor för steril, personalrum, väntrum.

 

I hyresavtalet ingår en Heka-utrustning, röntgen och sensor med två kopplade skärmar, höj- och sänkbar datorarm med tangentsbordskiva, höj- och sänkbart bord och led takbelysning samt el, vatten och värme. Du har även tillgång till omklädningsrum, kök, personalrum och väntrum liksom småapparaturer såsom Pentamix samt väl fungerande och komplett steril.

Carina C Sjolund.jpg
Trästandborstar

Stockholms län
– tätort i syd  

Omsättning: ca 6,7 Mkr per år  

Aktiva patienter: ca 1.500 st

Antal kvm: 120 kvm

Antal behandlingsrum: 3 st

Antal medarbetare: 1 tandläkare och 2 tandsköterskor och 1 tandhygienist

 

Mottagningens ligger centralt i en tätort i Stockholms län. Kliniken har nyligen flyttat in i en toppmodern tandvårdslokal om 120 kvm. Idag finns tre behandlingsrum och det finns utrymme att utöka med fler. Samtliga inventarier är uppdaterade och nyinvesterade såsom unitar, steril, skåpsinredning, scanner mm. 

 

Klinikägaren har en mycket välskött mottagning som omsätter ca 6,7 Mkr per år och verksamheten lämnar god vinst. Kliniken har en stor bredd inom allmän tandvård och erbjuder alla patienter samtliga terapiplaneringsbehov, såväl implantatkirurgi som implantatprotetik.

 

En trogen patientstock om ca 1.500 aktiva patienter utökas varje vecka med nya, vilket gör att en ny ägare kan fokusera helt på att ge vård av hög kvalitet till befintliga patienter.

 

Verksamhetens personalstyrka består i dagsläget av en tandläkare, en tandhygienist och två tandsköterskor och är verksamma på kliniken måndag–fredag.

Carina C Sjolund.jpg
dentist-428651.jpg

Stockholms län
– Stockholm city T

Omsättning: drygt 9 Mkr per år

Aktiva patienter: ca 2.500 st

Antal kvm: ca 120 kvm

Antal behandlingsrum: 3 st

Antal medarbetare: 2 tandläkare och 3 tandsköterskor

​Trendig tandvårdsklinik mitt i centrala Stockholm säljes. Klinikens inriktning är inom allmän tandvård, estetik och implantatkirurgi.

 

Företaget omsatte 9 Mkr år 2023. Lokalen är toppmodernt inredd på sina ca 120 kvm och rymmer 3 behandlingsrum, OPG rum, reception, steril, scanner samt personalrum med kontor. På kliniken finns bland annat nya Kavo-utrustningar, Scanner från ITero, DAC, autoklav med diskdesinfektor.

 

Här arbetar fem personer – tandläkare och tandsköterskor – fem dagar i veckan. Öppet alla dagar mellan 08.00 och 17.00. I journalsystemet finns över 5.000 registrerade patienter, medan årligt återkommande patienter är drygt 2.500 st.

Carina C Sjolund.jpg
metal-dental-medical-equipment-tools.jpg

Stockholms län – Bromma  

Omsättning: 2,0 Mkr per år
Aktiva patienter: ca 900 st
Antal kvm: ca 93 kvm
Antal behandlingsrum: 2 + 1 st
Antal medarbetare: 1 tandläkare

Privat tandvårdsklinik som ligger nära t-bana på gatuplan i Bromma säljes nu på grund av pensionering. Kliniken startades 1959 och togs 1986 över av nuvarande ägare som alltså drivit företaget i 37 år.

 

Företaget erbjuder allmän tandvård för vuxna och barn, med målsättning att ge modern vård av hög kvalitet i en lugn och trygg miljö. Kliniken på 93 kvm är digitaliserad och har två behandlingsrum med möjlighet till ytterligare ett.

 

Årlig omsättning på 2,0 Mkr med cirka 900 återkommande patienter per år, där tandläkaren arbetar fyra dagar per vecka.

Carina C Sjolund.jpg
dental-equipment-placed-table (1).jpg

Stockholms län – Stockholm city

Omsättning: ca 3,7 Mkr per år
Remittenter: ca 250 st
Antal kvm: ca 105 kvm
Antal behandlingsrum: 2 st
Antal medarbetare: 2 specialister inom odontologisk radiologi och 2 odontologiska röntgenassistenter

EBF Dentalröntgen söker nya ägare. Företaget startade sin verksamhet på Rådmansgatan i Stockholms innerstad 2003 av Barbro Berggren, Mona Edsta och Anders Frykholm. I 20 år har kliniken drivits som första och enda privata odontologiska specialklinik för radiologi. Kliniken har öppet fyra dagar i veckan och består av ett team på fyra personer: två specialister inom odontologisk radiologi och två odontologiska röntgenassistenter.

 

Lokalen på drygt 100 kvm har två behandlingsrum och tillhörande väntrum samt personalrum. Kliniken är välutrustad med flerfunktionsapparater såsom CBCT – Scanora 3D, Gendex Panorama röntgen, skanner för intraorala bildplattor, Soredex-Minray för intraorala bilder samt två röntgenstolar.

 

Röntgen görs efter remiss och tidsbeställning med väl upparbetade rutiner vid remitteringar. Verksamheten har ca 250 remittenter per år och en stabil omsättning om ca 3,7 Mkr per år.

Carina C Sjolund.jpg
Trästandborstar

Stockholms län – Odenplan

Omsättning: ca 2,3 Mkr per år

Aktiva patienter: ca 700 st

Antal kvm: 65 kvm

Antal behandlingsrum: 2 st

Antal medarbetare: 1 tandläkare och 1 tandsköterska

CelinDental har härmed glädjen att förmedla en modern, trevlig och väletablerad klinik på Odenplan i Stockholm. Den har funnits på samma adress under många år och med en tandläkare verksam på kliniken.

 

Företaget erbjuder allmän tandvård och målsättningen är att erbjuda patienterna en personlig och kvalitativ tandvård med en familjär känsla.

 

Kliniken är mycket centralt belägen vid Odenplan på Norrmalm i Stockholm. Lokalen på 65 kvm ligger en trappa upp och består av 2 behandlingsrum med normal till god standard på utrustning. Lokalen som helhet håller en hög standard.

 

Det finns ca 700 patienter och årsomsättningen uppgår till ca 2,3 miljoner kronor.

Carina C Sjolund.jpg
Skärmavbild 2020-11-12 kl. 14.17.21.png

Stockholms län – Söderort

Omsättning: ca 8,5 Mkr per år

Aktiva patienter: ca 3.700 st.

Antal kvm: 150 kvm

Antal behandlingsrum: 4 st.

Antal medarbetare: 1,5 tandläkare och 1 tandhygienist och 4 tandsköterskor/ receptionist.​

 

Nu har vi glädjen att förmedla en trevlig klinik i södra Stockholm. 

En väl inarbetad adress där tandläkaren tog över kliniken i slutet på 1990 talet och mycket framgångsrikt bedrivet verksamheten sedan dess.

Kliniken och kontorets lokaler är om ca 150 kvadratmeter med 4 behandlingsrum som är välutrustad med OPG, laser och digital avtrycksscanner

Verksamheten har de senaste tre åren en omsättning om drygt
8.500.000 kronor och ett resultat efter finansiella poster på ca 1.650.000 kronor.­­­

Åldersfördelningen är väl balanserad om ca 3.700 aktiva patienter såväl vuxna som ungdomspatienter. 

Välkommen på privat visning!

Carina C Sjolund.jpg
kopt.jpg

Västmanland – nära Västerås 

Omsättning: 3,2 Mkr per år
Aktiva patienter: ca 900 st
Antal kvm: ca 70 kvm
Antal behandlingsrum: 2 st
Antal medarbetare: 1 tandläkare och 1 tandsköterska


Privat tandvårdsklinik som ligger på gatuplan i en ort nära Västerås säljes nu på grund av pensionering. Kliniken har drivits av samma ägare under många år och har en genomsnittlig årsomsättning på 3,2 Mkr. Lönsamheten är mycket god.

Ägarna, en tandläkare och en tandsköterska, arbetar fyra dagar per vecka, måndag till torsdag. Patienterna har hög lojalitet och kommer både från orten och från angränsande samhällen runt omkring.

 

Lokalen är på 70 kvm omfattande två behandlingsrum, personalrum, steril och väntrum som vetter ut mot gatan. Utrustningen består av två Unic Line från Dental Service och det är Almas journalsystem som används.

Carina C Sjolund.jpg
kopt.jpg

Skåne – Limhamn

Omsättning: ca 4,5 Mkr per år
Aktiva patienter: ca 1.000 st.
Antal kvm: 105 kvm
Antal behandlingsrum: 2,5 st
Antal medarbetare: 1 tandläkare,
1 tandhygienist och 1 tandsköterska.

Del av klinik i centrala Limhamn. Totalt omfattar kliniken 9 behandlingsrum med väl tilltagna utrymmen för väntrum, reception, steril, personalrum och kontor. Kliniken utgörs dels av ett gemensamt bolag, dels av ett bolag där säljande tandläkare ämnar gå i pension.

 

Verksamheten har brutet räkenskapsår och en årsomsättning på i snitt 4,5 Mkr för de tre senaste åren med ett resultat om drygt 700.000 kronor. 

Klinikens inriktning är allmäntandvård och specialisttandvård där den säljande tandläkaren i huvudsak är verksam inom allmäntandvård. En tandläkare och tandhygienist samt en tandsköterska arbetar fyra dagar i veckan med knappt 1.000 aktiva patienter. 

Carina C Sjolund.jpg
kopt.jpg

Stockholms län – Söderort

Omsättning: ca 4 Mkr per år

Aktiva patienter : ca 1.400 st

Antal kvm:  ca 70 kvm

Antal behandlingsrum: 2 st

Antal medarbetare: Tandläkare, tandhygienist och tandsköterska

CelinDental har nöjet att förmedla en väletablerad klinik i Södermalms kommunikationsknutpunkt mot Stockholms södra delar vilket medger ett stort upptagningsområde.

 

Väletablerad klinik som funnits på adressen sedan 1930-talet, beläget i trevlig och modern lokal om totalt  4 rum varav två behandlingsrum.

 

Standarden är god och verksamheten har kontinuerligt investerat i utrustning.

 

Omsättningen är stabil med drygt 4 miljoner kronor per år samt ett årligt resultat om ca 1 miljon kronor efter finansiella poster.

 

Företaget har en trogen patientstock om ca 1.400 st aktiva patienter med en utmärkt åldersfördelning och ägaren bedriver allmän tandvård med en sammansvetsat personalteam.

 

Välkommen på visning!

Carina C Sjolund.jpg
bottom of page