top of page

KONTAKT

Din oberoende affärspartner

Hos CelinDental finns en omfattande kompetens och djup branschkunskap, sådant som är nödvändigt för att hjälpa dig lösa de mest komplexa frågorna i din organisation. Vi är en helt oberoende aktör och sedan grundandet 2007 är vi stolta över att år efter år ha en allt större lista med återkommande och nya kunder. Vill du själv ta del av expertisen på CelinDental? Kontakta oss idag så diskuterar vi vad vi kan göra för dig, antingen på info@celindental.se eller mejla/ring direkt till någon av oss här nedan.

Jonas IMG-2457 grey_edited.jpg

Jonas Uhrström
Östra Sverige

jonas@celindental.se
073-655 07 07

Jonas Uhrström hjälper dig med klinikförmedlingar, värderingar, affärsplaner och affärsutveckling. Han kommer gärna ut och tittar på din klinik. De senaste 13 åren har Jonas arbetat inom tandvården. Först på Praktikertjänst som regionchef, sedan som försäljningschef på Plandent. Hos Oral Care arbetade Jonas med klinikdrift och köp av kliniker vilket han sedan fortsatte med på Smile Tandvård. Jonas har sett över 200 kliniker och har en god förståelse för hur tandläkarnas utmaning ser ut. Innan tandvårdsbranschen jobbade Jonas i mediabranschen, bland annat några år i TV4.

Kickoff HT 2020_edited_edited_edited.jpg

Carina C Sjölund
Norra Sverige

carina@celindental.se

073-655 39 93

Carina C Sjölund hjälper dig med Klinikmentorer, kursverksamhet och klinikförmedling. Hon är utbildad tandsköterska, tandhygienist och marknadsekonom. 2007 startade hon CelinDental för att förvärva och driva tandvårdskliniker. Efter att ha drivit två kliniker under några år började hon med företagsförmedling inom tandvården, något som vuxit sig allt större. Idag förmedlar CelinDental varje år uppåt 40 kliniker. År 2011 köpte CelinDental företaget Dentamel som levererade förbrukningsvaror till Sveriges tandvårdsteam. Nu hittar ni dessa varor hos Forstec Dental medan CelinDental uteslutande levererar tjänster till tandvårdskliniker.

Johann Siitam bw_edited.jpg

Johann Siitam
Södra Sverige

johann@celindental.se

073-655 12 32

Johann Siitam hjälper dig med klinikförmedling i södra Sverige. Han har arbetat inom tandvårdsbranschen sedan 1974, bland annat som marknadschef på Dentsply och försäljningschef på Kavo.

 

År 2005 startade han Dentalringen AB och satt som VD fram till 2015. Idag har han sålt sin del av det företaget och arbetar som företagsförmedlare för CelinDental.

Maria Nilsson CelinDental bw.jpg

Maria Nilsson
Västra Sverige

maria@celindental.se

073-655 00 34

Maria Nillson hjälper dig med klinikförmedling i Västsverige. Hon är utbildad tandsköterska, tandhygienist och marknadsekonom. Maria jobbade under 25 år inom tandvård, både kliniskt och på leverantörsidan men har på senare år utvecklat sin marknadskompetens och arbetat hos en mässarrangör med bl a Swedental. Från 2022 är Maria konsult på CelinDental, och hon ansvarar för vårt Göteborgskontor.

jag 4_edited_edited.jpg

Markus Sjölund
Media Manager

markus@celindental.se

073-655 11 76

Markus Sjölund arbetar med CelinDentals marknadsföring och är Media Manager på företaget. Han har en bakgrund som civilekonom inom marknadsföring från Luleå tekniska universitet och är bland annat ansvarig för att uppdatera vår LinkedIn-sida med relevanta erbjudanden och nyheter om CelinDental. Om du har några frågor eller behöver mer information är du välkommen att kontakta honom.

Valentina svvit_edited.jpg

Valentina Angelhov

Rekrytering och personal

valentina@celindental.se

073-655 11 84

Valentina Angelhov hjälper dig med allt som rör rekrytering, bemanning och personalfrågor. Hon har arbetat som tandhygienist i över 20 år och är därutöver diplomerad personalvetare/HR-chef från Företagsekonomiska institutet. Hon har drivit flera kliniker som delägare eller ägare, men också varit klinikchef på några av Folktandvårdens kliniker och gick även deras chefsförsörjningsprogram. 

agneta.jpg

Agneta B Michaelsson
Legala frågor

agneta@celindental.se

Agneta B Michaelsson är vår rådgivare när det gäller regelverk, legala krav och riktlinjer från myndigheterna. Hon är utbildad tandläkare på Karolinska Institutet i Stockholm och har arbetat dels som allmäntandläkare, dels som lärare på Tandläkarhögskolan. Hon var med och startade upp Oral-B i Sverige på 90-talet. Åren 2013–2018 arbetade hon på EndoMark med kurser och utbildning, och sedan 2018 som konsult på CelinDental.

bottom of page