top of page

Vilka vi är

Din oberoende affärspartner

Hos CelinDental finns en omfattande kompetens och djup branschkunskap, sådant som är nödvändigt för att hjälpa dig lösa de mest komplexa frågorna i din organisation. Vi är en helt oberoende aktör och sedan grundandet 2007 är vi stolta över att år efter år ha en allt större lista med återkommande och nya kunder. Vill du själv ta del av expertisen på CelinDental?

Kontakta oss idag så diskuterar vi vad vi kan göra för dig.

info@celindental.se

073-655 07 07

Kickoff HT 2020_edited_edited.jpg

Carina C Sjölund

Carina C Sjölund är utbildad tandsköterska, tandhygienist och marknadsekonom. 2007 startade hon CelinDental med mål att förvärva och driva tandvårdskliniker. Hon köpte och drev två kliniker under några år och påbörjade företagsförmedling inom tandvården, något som med åren sakta vuxit sig allt större. År 2011 förvärvade CelinDental företaget Dentamel som levererade förbrukningsvaror till Sveriges olika tandvårdsteam. År 2020 är CelinDental i en ny spännande fas då vi startar upp klinikutveckling & bemanning.

Johann Siitam bw.jpeg

Johann Siitam

Johann Siitam har arbetat inom tandvårdsbranschen sedan -74 och bland annat arbetat som marknadschef på Dentsply och försäljningschef på Kavo.

 

År 2005 startade han Dentalringen AB och satt som VD fram till 2015. Idag har han sålt sin del av det företaget och arbetar som företagsförmedlare för CelinDental.

agneta.jpg

Agneta B Michaelsson

Agneta B Michaelsson är utbildad tandläkare på Karolinska Institutet i Stockholm och har arbetat dels som allmäntandläkare, dels som lärare på Tandläkarhögskolan. Hon var med och startade upp Oral-B i Sverige på 90-talet.Åren 2013-2018 arbetade hon på EndoMark med kurser och utbildning, och sedan 2018 som konsult på CelinDental.

Maria Nilsson CelinDental bw.jpg

Maria Nilsson

Maria Nilsson är utbildad tandsköterska, tandhygienist och marknadsekonom. Maria jobbade under 25 år inom tandvård, både kliniskt och på leverantörsidan men har på senare år utvecklat sin marknadskompetens och arbetat hos en mässarrangör med bl a Swedental. Från 2022 är Maria konsult på CelinDental, och hon ansvarar för vårt Göteborgskontor.

Valentina svvit.jpg

Valentina Angelhov

Valentina Angelhov har arbetat som tandhygienist i över 20 år och är därutöver diplomerad personalvetare/HR-chef från Företagsekonomiska institutet. Hon har drivit flera kliniker som delägare eller ägare, men också varit klnikchef på en av Folktandvårdens kliniker och gick även deras chefsförsörjningsprogram. Valentina arbetar med rekrytering och HR-frågor åt CelinCental.

  • Black Edin Ikon
  • Linkedin - Vit Circle
bottom of page