Vilka vi är

Din oberoende affärspartner

Kickoff HT 2020_edited_edited.jpg

Carina C Sjölund

Carina C Sjölund är utbildad tandsköterska, tandhygienist och marknadsekonom. 2007 startade hon CelinDental med mål att förvärva och driva tandvårdskliniker. Hon köpte och drev två kliniker under några år och påbörjade företagsförmedling inom tandvården, något som med åren sakta vuxit sig allt större. År 2011 förvärvade CelinDental företaget Dentamel som levererade förbrukningsvaror till Sveriges olika tandvårdsteam. År 2020 är CelinDental i en ny spännande fas då vi startar upp klinikutveckling & bemanning.

Bild%20Johann_edited.jpg

Johann Siitam

Johann Siitam har arbetat inom tandvårdsbranschen sedan -74 och bland annat arbetat som marknadschef på Dentsply och försäljningschef på Kavo.

 

År 2005 startade han Dentalringen AB och satt som VD fram till 2015. Idag har han sålt sin del av det företaget och arbetar som företagsförmedlare för CelinDental.

pernilla 2 (002).jpg

Pernilla Grip Acharius

Pernilla Grip Acharius är civilekonom och utbildad fastighetsmäklare. Hon har startat och drivit egna företag under ca 15 år, främst inom bemanning. 2015 sålde hon sitt bemanningsföretag och började på Praktikertjänst som affärsrådgivare. Hon gick sedan vidare till att jobba med att bygga upp ett nytt affärsområde, PTJ Dental, Praktikertjänst tandklinikskedja, där hon var regionchef för STHLM och norra Sverige. 

agneta.jpg

Agneta B Michaelsson

Hos CelinDental finns en omfattande kompetens och djup branschkunskap, sådant som är nödvändigt för att hjälpa dig lösa de mest komplexa frågorna i din organisation. Vi är en helt oberoende aktör och sedan grundandet 2007 är vi stolta över att år efter år ha en allt större lista med återkommande och nya kunder. Vill du själv ta del av expertisen på CelinDental?

Kontakta oss idag så diskuterar vi vad vi kan göra för dig.

info@celindental.se

073-655 07 07

Agneta B Michaelsson är utbildad tandläkare på Karolinska Institutet i Stockholm och har arbetat dels som allmäntandläkare, dels som lärare på Tandläkarhögskolan.
Hon var med och startade upp Oral-B i Sverige på 90-talet.
Åren 2013-2018 arbetade hon på EndoMark med kurser och utbildning, och sedan 2018 som konsult på CelinDental.

  • Black Edin Ikon
  • Linkedin - Vit Circle