top of page

Öppna och skräddarsydda kurser

Fyll på med ny kompetens

Kompetens är som bekant färskvara och såväl ny forskning som ny teknik ger dig ständigt nya möjligheter att hjälpa dina patienter, skapa tajtare team och göra kliniken än mer attraktiv. CelinDental anordnar sedan många år kurser på de ämnen som är aktuella.

Vi anlitar några av Sveriges mest kända och uppskattade föreläsare och arrangerar även skräddarsydda kurser och workshops. Kontakta oss för mer information.

agarskifte dec 2023.png

Nytt tillfälle

Ägarskifte
– kurs i december

Den här endagskursen är till för dig som vill sälja din klinik. Den tar upp vad du behöver tänka på och förbereda inför ett ägarskifte. Du kommer att få många råd, en hel del kontakter och förhoppningsvis både mod och kunskap för att sätta dina planer i verket. Självklart är det mycket matnyttigt även för dig som vill köpa klinik.

Läs mer i pdf:en.

Agneta_edited_edited_edited.jpg

Vid frågor

personalbasta.png

Vässa ditt team

Seminarium
Personalbästa

Det här seminariet går av stapeln 5 oktober och tar upp de viktiga hr-frågorna: Om vad som krävs av dig som arbetsgivare. Men också hur du blir en så bra arbetsgivare som du själv skulle vilja ha, och får ett team och en företagskultur som gör det härligt att gå till jobbet varje dag.

Läs mer i pdf:en.

Agneta_edited_edited_edited.jpg

Vid frågor

two%20person%20standing%20on%20gray%20ti

Egendesignad kurs

Designa din egen Teamdag

Vad har ni för utmaningar på er klinik? Det finns alltid saker som kan förbättras. Prata ihop er på kliniken om vad ni vill bli bättre på och hör av er till oss. Vi sätter sedan ihop ett utmanande program där vi coachar er genom dagen!

Agneta_edited_edited_edited.jpg

Vid frågor

Kontakta oss

Tack för att du skickar in!

bottom of page