Öppna och skräddarsydda kurser

1/3

Fyll på med ny kompetens

Kompetens är som bekant färskvara och såväl ny forskning som ny teknik ger dig ständigt nya möjligheter att hjälpa dina patienter, skapa tajtare team och göra kliniken än mer attraktiv. CelinDental anordnar sedan många år kurser på de ämnen som är aktuella.

Vi anlitar några av Sveriges mest kända och uppskattade föreläsare och arrangerar även skräddarsydda kurser och workshops. Kontakta oss för mer information.

Anteckning 2020-09-09 130828.png

4 december 2020

Tandvården 2021 – återkomsten

Coronapandemin har på ett genomgripande sätt förändrat vårt samhälle, inte minst våra sociala kontakter. Ett nytt sätt att tänka och vara kommer troligen att kvarstå efter den akuta fasen, samtidigt som vi kan förvänta oss nya pandemier. Allt det här behöver vi som tanvårdsteam ta lärdom av och förbereda oss på, exempelvis i kursen om Tandvården 2021, om hur vi går vidare efter krisen. Vi tar upp frågor om personal, patientsäkerhet, ekonomi, företagandet och omvärld.
Vi ses fysiskt i Stockholm, max 50 personer utspridda på föreskrivet avstånd, eller digitalt via länk.
Föreläsare är Bengt Franzon, Mikael Zimmermann och Carina C Sjölund. 

Agneta.jpg

Vid frågor, 

nnn.png

Kommer strax..

Ägarskifteskurs

Den här endagskursen är till både för dig som vill sälja och för dig som vill köpa klinik. Den tar upp vad du behöver tänka på och förbereda inför ett ägarskifte eller förvärv av en klinik. Du kommer att få många råd, en hel del kontakter och förhoppningsvis både mod och kunskap för att sätta dina planer i verket.

Agneta.jpg

Vid frågor

two%20person%20standing%20on%20gray%20ti

Egendesignad kurs

Designa din egen Teamdag

Vad har ni för utmaningar på er klinik? Det finns alltid saker som kan förbättras. Prata ihop er på kliniken om vad ni vill bli bättre på och hör av er till oss. Vi sätter sedan ihop ett utmanande program där vi coachar er genom dagen!

pernilla 2 (002).jpg

Vid frågor

Kontakta oss

Tack för att du skickar in!