top of page

Utveckla kliniken

masma34910.jpg

Vi gör din klinik attraktiv

Problem, utmaning eller möjlighet?

På en klinik händer alltid något, det känner vi till. Det kan ge energi till utveckling, att ni kommer vidare som team. För att utvecklingen ska gå i rätt riktning, i linje med visionen, kan vi hjälpa dig med bland annat tidboksplanering och arbetsflöde, att skapa teamkänsla och att sätta upp mål eller kanske att ta fram en vision. Vill du veta mer? Kontakta oss i formuläret längst ned.

CelinDental finns till för att lösa viktiga problem som våra kunder brottas med. Vårt unika tillvägagångssätt gör oss inte bara annorlunda, utan också framgångsrika. Vi erbjuder ett brett utbud av lösningar för att hjälpa organisationer utvecklas, optimera sin produktivitet och uppnå sin vision. Helt enkelt bli ännu mer attraktiva för såväl personal som kunder.

Tidboksplanering

Tidboken är hjärtat av en klinik. Fungerar inte den, blir dagarna ofta stressiga dagar, teamkänslan dålig och patienterna lidande.

Arbetsflöde

Vem gör vad på er klinik? Har ni kommit fram till den smidigaste och mest effektiva arbetssättet? 

Teamkänsla

Är teamkänslan på kliniken stark? Eller får teamet börja om varje gång det kommer en ny medarbetare? Vi hjälper er in på rätt spår.

Mål och vision

Har du som chef gjort målet så tydligt att medarbetarna vet vad som förväntas? Finns en motiverande vision att sträva mot?

Klinikmentor

Större framgång med Klinikmentor

Tack vare våra många kontakter med skickliga tandläkare som byggt upp fina verksamheter förmedlar vi mentorer till dig och din klinik. Kanske du är uppstartsfasen med en ny klinik, genomför en större förändring eller behöver stöttning i din ledarroll? Kanske vill du rent allmänt ha ett bollplank under en period för att skapa en framgångsrik verksamhet? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för att se vilken Klinikmentor som passar just din situation.

Kontakta oss

Tack för din förfrågan! Vi hör av oss asap.

bottom of page