top of page

Bemanning

Tandläkarassistent

Behöver du personal på kort eller lång sikt?

Om du behöver tillfällig förstärkning på lång eller kort sikt – eller om du som tandläkare söker uppdrag – finns vi här för att hjälpa till så snabbt, enkelt och smidigt som möjligt. 

Många skickliga som gärna rycker in

Genom att förmedla kliniker har vi genom åren lärt känna många tandläkare och andra yrkesgrupper på tandvårdskliniken. Det gäller inte minst de oftast erfarna och skickliga tandläkare som säljer sin klinik, kanske för att slippa ha driftsansvaret, men som gärna jobbar vidare med tidsbegränsade uppdrag. Eller som gärna går in som förstärkning när det behövs.

Ta del av vårt stora kontaktnät i branschen

Vill du ta del av vårt breda kontaktnät över hela landet för att få förstärkning på din klinik? Vi hjälper dig om en tandläkare blir sjuk eller behöver vara borta en längre period. Kontakta oss för en första diskussion om hur ni arbetar och vad ni behöver, så skräddarsyr vi en lösning till er.

Vill du veta mer? Mejla oss, eller ring 073-655 07 07.

ima122017.jpg

Är du tandläkare och vill kunna styra över din tid? 

Är du tandläkare och har gått i pension? Eller kanske vill du arbeta deltid för att odla ett annat intresse. Hos oss kan du bestämma själv hur mycket eller lite du vill arbeta. Vi har uppdragsgivare över hela Sverige som behöver en uppbackning periodvis.

Om du tycker det låter lockande, mejla oss, eller ring 073-655 07 07

Kontakta oss

Tack för ditt mejl!

bottom of page