Sveriges oberoende klinikförmedlare

Dags för förändring?
Hur du kan få hjälp att sälja din klinik

Att sälja sin klinik innebär ofta att skiljas från ett livsverk. Frågetecknen är många, vad är kliniken värd? Finns det köpare? När ska man sälja? Vilka risker finns det?

 

CelinDental gör det tryggt och enkelt att fatta stora beslut. Vi finns med dig genom hela processen, från den första rådgivningen till färdig försäljning. Vi startade 2007 och är idag Sverige ledande förmedlare av tandvårdskliniker. Möt Carina C Sjölund som berättar mer om hur vi arbetar för att säkra din affär. Vill du veta vad vi kan göra för dig? Fyll i formuläret längst ner på sidan.

Att tänka på när du vill starta klinik

Hör Carina C Sjölund intervjua Viktor Henriksson om hur han och hans bror gjorde när de startade en tandvårdsklinik. Det viktigaste är att vara väl förberedd med affärsplan och budget för att sedan kunna få finansiering av banken. 

 

Sedan är det ofta bra att ta hjälp, inte minst när det gäller juridiken. CelinDental kan bistå med alla delar och även förmedla mentor för att ge ditt nya företag bästa möjliga start. 


Om du funderar på att köpa eller starta en klinik ska du ta del av vårt rådgivningserbjudande längre ned.

Värdering och förmedling
Tandläkerstolar

Vi hjälper dig både med försäljning av din klinik och affärsrådgivning vid köp av din framtida rörelse. 
Vi hjälper dig även att hitta din klinik, oavsett var i Sverige du vill arbeta och bo. 

Förhandling och avtal
Handslag

När du säljer eller köper en verksamhet uppkommer det oftast en förhandling om både pris och villkor. Vi bistår vid förhandlingen och ser till att allt dokumenteras i upprättandet av köpehandlingar.  

Tillträde
flyttlådor

Det är mycket att ha koll på vid en försäljning eller ett förvärv, och för att det ska bli en trygg process för båda parter är vi med under hela processen och kvalitetssäkrar affären. 

Image by Avel Chuklanov
Köpa eller starta? Boka rådgivning 

Vi erbjuder dig som går i tankarna att köpa en befintlig klinik eller bygga upp en från början, 15 minuters rådgivning via telefon eller länk. Just nu bokar du detta för 500 kr (ex moms). Fyll i kontaktformuläret nedan. 

Kontakta oss

Tack för att du skickar in!