Till försäljning just nu

Östergötland – Linköping

Omsättning: 18 mkr (2019)
Aktiva patienter: 3.300–4.300 st
Antal kvm: 520 kvm på 3 våningsplan
Antal behandlingsrum: 12 st

Antal medarbetare:

2 tandläkare

5 tandsköterskor

3 tandhygienister

 

CelinDental har glädjen att förmedla en stor klinik i ett attraktivt läge inrymt i ett eget tandläkarhus. De tre senaste åren man haft en hög och stabil snittomsättning om ca 18 Mkr per år. Kliniken är utrustad med två fullständiga steriler och en OPG. Ett mycket starkt personalteam som arbetat tillsammans med varandra i många år.

Carina C Sjölund

carina@celindental.se

Stockholm – Vällingby

Omsättning: ca 3 mkr (2019)
Aktiva patienter: 800-1.000 st
Antal kvm: 160 kvm
Antal behandlingsrum: 3 st (möjlighet till 4)
Antal medarbetare: 1 tandhygienist ​


I direkt anslutning till välbesökt och omtyckt köpcentrum ligger denna klinik som funnits på adressen i cirka 30 år. Det finns stor utvecklingspotential för verksamheten då det finns utrymme för att bygga fler behandlingsrum men även att marknadsföra kliniken i området.

Pernilla Grip Acharius

pernilla@celindental.se

Umeå – bra läge

Omsättning: 2,8 mkr
Aktiva patienter: ca 1.300 st
Antal kvm: 170 kvm
Antal behandlingsrum: 2,5 st

Antal medarbetare:

1 tandsköterska

1 tandhygienist

Stor, trevlig och fräsch klinik i ett bra läge i Umeå. Verksamheten är mycket modern – kliniken är sedan 2018 inflyttad i nya lokaler om drygt 170 kvm som delas mellan två tandläkarteam. Kliniken drivs av två verksamheter varav den ena säljes p g a pensionering. De tre senaste åren visar på en stabil snittomsättning om ca 2.850.000 kronor.
Antalet aktiva patienter är ca 1.300 stycken. Opus journalsystem används. Personal består av en tandläkare, en tandhygienist och en tandsköterska.

Carina C Sjölund

carina@celindental.se

Stockholm – Östermalmstorg

Omsättning: ca 3 mkr
Aktiva patienter: ca 900 st
Antal kvm: 70 kvm
Antal behandlingsrum: 2 st 

Antal medarbetare: 0 

Mycket centralt vid Östermalmstorg ligger denna väletablerade, trivsamma och välplanerade klinik. De befintliga ägarna har framgångsrikt bedrivit allmäntandvård och specialisttandvård under drygt 20 år. Snittomsättningen de tre senaste åren ca 3 mkr med ca 900 registrerade patienter. Ingen personal ingår vid förvärvet. Kliniken har sammanlagt 5 rum, varav 2 behandlingsrum om knappt 70  kvm.

Övrigt rum är kontor, förrådsrum, sterilrum och personalrum.

Carina C Sjölund

carina@celindental.se

Stockholm – söder om Södermalm

Tandläkarklinik beläget mitt i ett torg i söderort i ett expansivt område invid tunnelbanan säljes. Klinikens senaste årsredovisning visar på patientintäkter på ca 4 mkr kronor och med en omsättningspotential över 10 mkr, kliniken har tidigare år omsatt över 10 mkr per år.
Antalet registrerade patienter är drygt

4.000, ett patientklientel som söker vård vid behov och mindre revisionstandvård. Behoven är stora och läget utmärkt.

Kliniken är utbyggd med ett rum, finns tre modernt inredda behandlingsrum, väl fungerande steril, OPG med tillhörande väntrum och personalutrymmen.

Carina C Sjölund

carina@celindental.se

Göteborg – centralt

Möjlighet att förvärva en klinik mitt i centrala Göteborg, en attraktiv mottagning med två inredda behandlingsrum och med möjlighet att utvidga till fyra. Lokalen är på drygt 150 kvadratmeter. Inflyttning med eller utan patienter är möjligt.

Susanne Malmström

susanne@celindental.se

På väg in...

Håll utkik efter nästa försäljningsobjekt!

Carina C Sjölund

carina@celindental.se

Jämtland – tätort

Omsättning: 5 mkr


Aktiva patienter: 1.600 st


Antal kvm: 140 kvm

Antal behandlingsrum: 3 st


Antal medarbetare:

2 tandsköterskor

1 tandhygienist

 

Klinikens inriktning är allmäntandvård samt även implantatkirurgi och säljes på grund av flytt från orten. Den ligger lättillgänglig på markplan där ortens  patienter upplevs mycket lojala och oftast är bosatta i området. Nyinvesteringar har genomförts löpande under åren och standarden på samtliga inventarier är hög. Företaget visar på en stabil omsättning och god lönsamhet varje år.

Carina C Sjölund

carina@celindental.se

Sörmland – centralort 

Omsättning: 6,8 mkr (2019)
Aktiva patienter: 2.300 st
Antal kvm: Drygt 135 kvm
Antal behandlingsrum: 3 st (förberett för 4)
Antal medarbetare:

1 Tandläkare

1 tandhygienist

2 tandsköterskor 

Ägaren flyttar och du kan förvärva en mycket väl fungerande klinik i fräscha lokaler med högklassiga inventarier, inklusive OPG. I tre behandlingsrum verkar ett väl inarbetat team om två tandläkare, en tandhygienist och två tandsköterskor. 

Carina C Sjölund

carina@celindental.se

Haninge – Handen

Omsättning: -
Aktiva patienter: -
Antal kvm: 90 kvm
Antal behandlingsrum: 2 st 

Antal medarbetare: -

På en väl inarbetad tandläkaradress finns en klinik till försäljning som övertas utan patienter. Lokalen om 90 kvm ligger på första våning och har två inredda behandlingsrum, väl fungerande steril, personalutrymmen och väntrum. Idag arbetar här en tandläkare och en tandsköterska. 

Carina C Sjölund

carina@celindental.se

Stockholm – Humlegården

Omsättning: ca 2,3 mkr
Aktiva patienter: 4-500 st
Antal kvm: 60 kvm
Antal behandlingsrum: 1 st (förberett för 2)
Antal medarbetare: 0 

I en vacker fastighet kan du förvärva en högt belägen klinik om drygt 60 kvm med härlig vy mot Humlegården. Nuvarande tandläkare arbetar i ett behandlingsrum men det finns möjlighet till två behandlingsrum. Kliniken drivs sedan 20 år tillbaka med fokus på allmän tandvård och erbjuder sina patienter allmäntandvård, implantat och estetiska behandlingar. Årsomsättningen de senaste tre åren har legat på ca 2,3 mkr med ca 400–500 aktiva patienter. 

Carina C Sjölund

carina@celindental.se

Halland – Varberg

I Varberg finns en klinik med inriktning på allmän tandvård, som säljs på grund av pensionering. Företagets omsättning är ca 2 mkr per år. Kliniken har två behandlingsrum med tillhörande väntrum, steril, personalrum och reception. I kliniken arbetar en tandläkare och en tandsköterska.

Carina C Sjölund

carina@celindental.se

Centralt Malmö

Omsättning: ca 2,5 Mkr
Aktiva patienter: Specialistverksamhet
Antal kvm: 143 kvm
Antal behandlingsrum: 2 st
Antal medarbetare: 1 tandsköterska

Ett unikt tillfälle att erhålla en specialistklinik i centrala Malmö. Kliniken bedrivs idag av en tandläkare med specialistvård inom käkkirurgi och implantatkirurgi. Behandlingsrummen är två stycken och till detta kommer ett ljust och stort kontor. Övriga ytor som väntrum, steril och fikarum delas med en kollega inom ortodonti. Den totala ytan uppgår till 143 kvm. Kostnader som hyra och el delas lika

Johann Siitam

johann@celindental.se

Kalmar – centralt

Omsättning: 3 mkr
Aktiva patienter: 1.200 st
Antal kvm: 57 kvm 
+

32 kvm gemensamma ytor
Antal behandlingsrum: 2 st
Antal medarbetare: 2 tandsköterskor


Vackert belägen och väl inarbetad klinik, centralt med goda parkeringsmöjligheter. Två behandlingsrum, steril och förråd, 57 kvm. Väntrum och personalrum gemensamt med läkarmottagning. Överlåtes på grund av pensionering.

Carina C Sjölund

carina@celindental.se

Stockholm – Södertörn

Omsättning: 4,6 mkr (2019)
Aktiva patienter: 2.100 st 
Antal kvm: Totalyta 120 kvm (delas)
Antal behandlingsrum: 2 st
Antal medarbetare:

1 tandhygienist

1 tandsköterska 

CelinDental har glädjen att förmedla en trevlig klinik i ett bra läge. Kliniken delas mellan två verksamhetsutövare och säljaren har haft sin verksamhet i många år på denna adress och går nu i pension. Kliniken är fullt digitaliserad och utrustad i enlighet med nuvarande ägares kvalitetskrav. 

Carina C Sjölund

carina@celindental.se

Stockholm – Västerort, två team

Omsättning: ca 6,3 mkr
Aktiva patienter: ca 1.800 st
Antal kvm: 117 kvm
Antal behandlingsrum: 3 st 

Antal medarbetare:

2 tandsköterskor

1 tandhygienist 

 

Två tandläkare som arbetat tillsammans i mer än 30 år går nu i pension. Kliniken flyttade för 4 år sedan till ny trivsam lokal om 117 kvm på gatuplan nära tunnelbanestation i ett expansivt område. Det finns 3 behandlingsrum med Planmeca-utrustning. Personalen består av två tandläkare, två tandsköterskor och en tandhygienist. Företagen omsatte tillsammans 2019 ca 6,3 mkr (i snitt 5,5 mkr under en treårsperiod). Man behandlar ca 1.800 patienter per år.

Carina C Sjölund

carina@celindental.se

Södermalm – delägarskap

Omsättning: ca 4,9 mkr
Aktiva patienter: ca 2000 st
Antal kvm: 150 kvm
Antal behandlingsrum: 4 st
Antal medarbetare:

1 tandsköterska

1/2 tandhygienist 

 

Vi söker en erfaren tandläkare som vill vara med och utveckla en befintlig, framgångsrik klinik på Södermalm. Den andra blivande delägaren är verksam på kliniken sedan två år. Kliniken erbjuder allmäntandvård och lägger stor vikt vid omhändertagandet av varje enskild patient. Här finns fyra behandlingsrum, väntrum, reception etc. Lokalerna är ljusa fräscha och har god utrustningsnivå. Patientstocken är stabil och kliniken omsatte ca 4,9 mkr förra året.

Carina C Sjölund

carina@celindental.se

Göteborg – östra

Nu förmedlas en klinik i östra Göteborg med verksamhet inom allmäntandvård och specialisttandvård. Företaget omsätter med båda verksamheterna drygt 7 mkr per år. I första hand är det allmäntandvården som överlåtes till ny köpare med ca 1.000 patienter. Kliniken är modern och i drivs i fräscha lokal med två behandlingsrum om en total yta på 92 kvm. Det är en väl underhållen klinik, modern digitaliserad och inkluderar OPG.

Susanne Malmström

susanne@celindental.se

Skåne – i bostadsfastighet

Omsättning: ca 4,5 Mkr
Aktiva patienter: 2000 st
Antal kvm: 110 kvm
Antal behandlingsrum: 2 st
Antal medarbetare:

1 tandsköterska 

1 tandhygienist 

Ett unikt tillfälle att förvärva en klinik i Skåne län. Kliniken består av två behandlingsrum med en yta på 110 kvm och ett patientunderlag på ca 2000 aktiva patienter med en omsättning som uppgår till ca 4,5 miljoner kronor. Kliniken är inrymd i en bostadsfastighet som kan förvärvas eller hyras.

Johann Siitam

johann@celindental.se

Granåsvägen 12, 183 65 Täby — Tel: 073-655 07 07, 073-655 39 93  —  info@celindental.se  •  © 2020 by CelinDental.