Utveckla till framgång

Vi gör din klinik attraktiv

CelinDental finns till för att lösa viktiga problem som våra kunder brottas med. Vårt unika tillvägagångssätt gör oss inte bara annorlunda, utan också framgångsrika. Vi erbjuder ett brett utbud av lösningar för att hjälpa organisationer utvecklas, optimera sin produktivitet och uppnå sin vision. Helt enkelt bli ännu mer attraktiva för såväl personal som kunder.

Problem, utmaning eller möjlighet?

På en klinik händer alltid något, det känner vi till. Det kan ge energi till utveckling, att ni kommer vidare som team. För att utvecklingen ska gå i rätt riktning, i linje med visionen, kan vi hjälpa dig med bland annat tidboksplanering, arbetsflöde, teamkänsla samt mål och vision. Vill du veta mer? Kontakta oss i formuläret längst ned.

Tidboksplanering

Tidboken är hjärtat på en klinik. Fungerar inte den så blir det oftast stressiga dagar, dålig teamkänsla och patienter som blir lidande.

Arbetsflöde

Vem gör vad på er klinik? Har ni kommit fram till den smidigaste och mest effektiva arbetssättet? 

Teamkänsla

Hur är er teamkänsla? Varje gång en ny medarbetare så får teamet börja om. Vi hjälper er in på rätt spår!

Mål och vision

Har du som chef gjort målet tydligt så att medarbetarna vet vad som förväntas av teamet?

Större framgång med erfaren mentor

Tack vare våra många kontakter med skickliga tandläkare som byggt upp fina verksamheter, kan vi nu även förmedla mentorer. Kanske du är i uppstartsfasen av en ny klinik, genomför en större förändring , stöttning vid större terapiplaneringar, handledare vid operationer eller rent allmänt vill ha ett bollplank under en period för att skapa en framgångsrik verksamhet? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för att se vad som kan passa just din situation.

Kontakta oss

Tack för din förfrågan! Vi hör av oss asap

Behöver du hjälp med HR- och personalfrågor? 

Julija Falkman.jpg

CelinDental har inlett ett samarbete med HR-konsulten Julija Falkman. Julija har en diger meritlista som bland annat HR direktör på Poolia och på Stockholm Exergi (fd Fortum Värme). Julija arbetar som konsult med frågor som spänner över hela HR-/personalområdet.

 

Kontakta Julija (använd ovan formulär) om du har frågor om hur du ska ta hand om personalärenden på ett enkelt och korrekt vis, litet som stort.